Hele website, één pagina

One pager website

 

Een one pager website is de ideale keuze voor een beknopte, doeltreffende online presentatie. Wij ontwerpen en ontwikkelen deze eenvoudige, impactvolle websites op maat om uw boodschap, product of dienst duidelijk en aantrekkelijk over te brengen. Ontdek de kracht van een one pager voor een effectieve online aanwezigheid.

Website laten maken restaurant noya

One pager website laten maken

Laten we eerst beginnen met wat een one pager inhoudt. Een one pager is een hele website, verwerkt in 1 pagina. Handig voor ondernemers die geen grote website nodig hebben. Zo bespaar je ook centjes!

Op je one pager maken we gebruik van ‘anchor links’ waardoor bezoekers gemakkelijk met knoppen alsnog gemakkelijk door de hele pagina kunnen navigeren.

Jouw website op maat gemaakt, door ons.

Wij ontwikkelen jouw website op maat. Of je nu een eenvoudige website nodig hebt of een complexe online oplossing, AREZA zorgt ervoor dat jouw site perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Met oog voor detail en met behulp van de nieuwste innovaties, creëren wij een website die uniek is voor jouw bedrijf. 

Laat het moeilijke aan ons over.

Wij nemen graag alle complexe aspecten van het opzetten van een website uit handen. Of het nu gaat om technische details, ontwerpkeuzes, inhoudsbeheer, hosting, domeinregistratie of andere technische hobbels, wij zijn hier om het voor jou eenvoudig te maken. Laat ons de zware last dragen, terwijl jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – jouw onderneming. Met onze deskundigheid is het opzetten van een website moeiteloos en stressvrij.

Laat gebruikers zweven door je website.

Snelheid is belangrijk voor een website omdat het de gebruikerservaring verbetert, de rangschikking in zoekmachines beïnvloedt, de conversie verhoogt, mobiele gebruikers tevreden houdt en de betrouwbaarheid van de site versterkt. In het kort, een snellere website trekt meer bezoekers aan en zorgt voor betere resultaten.

Website aangedreven door WordPress

Wij kiezen bijna altijd voor WordPress als motor voor je website. WordPress is met duur woord een content management system, in normale mensen taal is dat een website waarin je via een editor makkelijk content kan toevoegen, aanpassen of verwijderen, bijvoorbeeld pagina’s. WordPress zelf is zeer simpel en heeft nog niet je eigen look & feel. Wij zorgen ervoor dat WordPress helemaal jouw uitstraling krijgt.

Geen rare contracten

100% van jou

Wij ontwerpen, ontwikkelen en testen je website en leveren tijdens oplevering de website 100% aan jou op. Geen rare afspraken of verborgen auteursrechten, nee volledig betekent volledig. We staan natuurlijk na de ontwikkeling altijd voor je klaar! Misschien iets te spannend? Dan bieden we als alternatief onze hosting dienst Beheerde hosting aan. Hierin blijven we direct betrokken bij je website, uiteraard nog steeds in jou beheer!

Een eigen plek op het internet

Onze werkwijze

Stap 1

Verzamelen van content

Voordat we beginnen vertel je ons hoe jij je one pager website wilt hebben, daarnaast stuur je ons alle content die je hebt. Dit helpt enorm, zo kan Areza alle content op de juiste plek zetten.

Stap 2

Ontwikkeling

Na het verzamelen van content gaan we aan de slag! Wij ontwerpen & bouwen een prototype, zo ben jij direct betrokken bij de ontwikkeling en kunnen we direct wijzigingen maken.

Stap 3

Testen

Nadat alles af is gaan we testen, testen is heel belangrijk om te kijken of alles naar verwachting werkt en of de doelgroep ook begrijpt wat wij wilde bereiken. Zonder testen, geen bewijs!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag via de onderstaande formulier je vrijblijvende offerte aan. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact opnemen.

Voordat we gaan beginnen

Dit zijn de voorwaarden

Als dat akkoord is dan

Krijg je dit van ons

Coming soon

We zijn nog druk bezig met het plaatsen van deze dienst op onze website. De dienst is al wel beschikbaar, neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over deze dienst!