Een eigen plek op het internet

Website laten maken

Een website is een makkelijke manier om jouw onderneming, project of persoonlijk portfolio op het internet te zetten. Een website is altijd bereikbaar op een computer, telefoon of tablet en is hierdoor bijna altijd aangeraden voor je bedrijf.

Website laten maken restaurant noya

Jouw website op maat gemaakt, door ons.

Wij ontwikkelen jouw website op maat. Of je nu een eenvoudige website nodig hebt of een complexe online oplossing, AREZA zorgt ervoor dat jouw site perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Met oog voor detail en met behulp van de nieuwste innovaties, creëren wij een website die uniek is voor jouw bedrijf. 

Laat het moeilijke aan ons over.

Wij nemen graag alle complexe aspecten van het opzetten van een website uit handen. Of het nu gaat om technische details, ontwerpkeuzes, inhoudsbeheer, hosting, domeinregistratie of andere technische hobbels, wij zijn hier om het voor jou eenvoudig te maken. Laat ons de zware last dragen, terwijl jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – jouw onderneming. Met onze deskundigheid is het opzetten van een website moeiteloos en stressvrij.

Laat klanten vliegensvlug bestellen.

Bij Areza bouwen we op maat gemaakte websites voor restaurants, die niet alleen je omzet verhogen, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk zijn. Maak het je klanten gemakkelijk met een professionele online aanwezigheid, waardoor ze snel en moeiteloos bestellingen kunnen plaatsen bij jouw restaurant!

Laat gebruikers zweven door je website.

Snelheid is belangrijk voor een website omdat het de gebruikerservaring verbetert, de rangschikking in zoekmachines beïnvloedt, de conversie verhoogt, mobiele gebruikers tevreden houdt en de betrouwbaarheid van de site versterkt. In het kort, een snellere website trekt meer bezoekers aan en zorgt voor betere resultaten.

Website aangedreven door WordPress

Wij kiezen bijna altijd voor WordPress als motor voor je website. WordPress is met duur woord een content management system, in normale mensen taal is dat een website waarin je via een editor makkelijk content kan toevoegen, aanpassen of verwijderen, bijvoorbeeld pagina’s. WordPress zelf is zeer simpel en heeft nog niet je eigen look & feel. Wij zorgen ervoor dat WordPress helemaal jouw uitstraling krijgt.

Geen rare contracten

100% van jou

Wij ontwerpen, ontwikkelen en testen je website en leveren tijdens oplevering de website 100% aan jou op. Geen rare afspraken of verborgen auteursrechten, nee volledig betekent volledig. We staan natuurlijk na de ontwikkeling altijd voor je klaar! Misschien iets te spannend? Dan bieden we als alternatief onze hosting dienst Beheerde hosting aan. Hierin blijven we direct betrokken bij je website, uiteraard nog steeds in jou beheer!

Een eigen plek op het internet

Onze werkwijze

Stap 1

Onderzoek

We beginnen natuurlijk met een onderzoek, wie is de doelgroep? Wat wil je bereiken met je onderneming, en waar kan de website aan bij dragen.

Stap 2

Ontwikkeling

Na het onderzoek gaan we aan de slag! We ontwerpen een concept en bouwen een prototype, zo ben jij direct betrokken bij de ontwikkeling en kunnen we direct wijzigingen maken.

Stap 3

Testen

Nadat alles af is gaan we testen, testen is heel belangrijk om te kijken of alles naar verwachting werkt en of de doelgroep ook begrijpt wat wij wilde bereiken. Zonder testen, geen bewijs!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag via de onderstaande formulier je vrijblijvende offerte aan. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact opnemen.

Web & print design

Orbit

Snelle, vakkundige telefoon en computer reparaties in zowel Elst als in Nijmegen. Voor Orbit heeft AREZA verschillende diensten uitgevoerd om de winkels te kunnen ondersteunen met zowel marketing als web ontwikkeling.

Webdesign

Studio Headlines

Studio Headlines koos voor een stoere look. En dat is zeker gelukt! Strak, minimalistisch, modern & gebruiksvriendelijkheid. Dat is wat jij kunt verwachten op deze website!

Huisstijl ontwerp & webdesign

Elleboog Netwerk Nederland


Ontdek de nieuwe website van Elleboog Netwerk Nederland – strak, licht en modern. Navigeer eenvoudig door de heldere lay-out en vind waardevolle informatie over elleboog fysiotherapeuten in Nederland

Vrijblivende offerte aanvragen

Vraag via de onderstaande formulier je vrijblijvende offerte aan. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact opnemen.

Coming soon

We zijn nog druk bezig met het plaatsen van deze dienst op onze website. De dienst is al wel beschikbaar, neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over deze dienst!