Een eigen plek op het internet

Website laten maken

Wij staan klaar om je te helpen

Een website is een makkelijke manier om jouw onderneming, project of persoonlijk portfolio op het internet te zetten. Een website is altijd bereikbaar op een computer, telefoon of tablet en is hierdoor bijna altijd aangeraden voor je bedrijf.

Een eigen plek op het internet

Onze werkwijze

Stap 1

Onderzoek

We beginnen natuurlijk met een onderzoek, wie is de doelgroep? Wat wil je bereiken met je onderneming, en waar kan de website aan bij dragen.

Stap 2

Ontwikkeling

Na het onderzoek gaan we aan de slag! We ontwerpen een concept en bouwen een prototype, zo ben jij direct betrokken bij de ontwikkeling en kunnen we direct wijzigingen maken.

Stap 3

Testen

Nadat alles af is gaan we testen, testen is heel belangrijk om te kijken of alles naar verwachting werkt en of de doelgroep ook begrijpt wat wij wilde bereiken. Zonder testen, geen bewijs!

WordPress website

Wij kiezen bijna altijd voor WordPress als motor voor je website. WordPress is met duur woord een content management system, in normale mensen taal is dat een website waarin je via een editor makkelijk content kan toevoegen, aanpassen of verwijderen, bijvoorbeeld pagina’s. WordPress zelf is zeer simpel en heeft nog niet je eigen look & feel. Wij zorgen ervoor dat WordPress helemaal jouw uitstraling krijgt.

En we hebben al veel klanten mogen blij maken

Een greep uit onze projecten

Huisstijl ontwerp & webdesign

Rijschool All You Can Drive

Rijschool All You Can Drive heeft Areza ingeschakeld voor een informatieve website, en dat is goed gelukt. Deze rijschool is er trots op om jou te begeleiden op deze opwindende reis naar rijvaardigheid en vrijheid.

Huisstijl ontwerp & webdesign

Free Human Apparel

Nederlandse streetwear brand webshop gemaakt door Areza. Een strak & minimalistisch webshop. Want soms is minder meer.

Huisstijl ontwerp & webdesign

Dream Wellnes

Dream Wellness is een prachtige spa in Anloo perfect voor stellen, gezinnen of een vriendengroep met alle gemakken die je je maar kunt wensen voor een comfortabel verblijf.

Geen rare contracten

100% van jou

Wij ontwerpen, ontwikkelen en testen je website en leveren tijdens oplevering de website 100% aan jou op. Geen rare afspraken of verborgen auteursrechten, nee volledig betekent volledig. We staan natuurlijk na de ontwikkeling altijd voor je klaar! Misschien iets te spannend? Dan bieden we als alternatief onze hosting dienst Beheerde hosting aan. Hierin blijven we direct betrokken bij je website, uiteraard nog steeds in jou beheer!

Meer specifieke informatie nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Coming soon

We zijn nog druk bezig met het plaatsen van deze dienst op onze website. De dienst is al wel beschikbaar, neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over deze dienst!