Neem een kijkje in onze trofeeënkast

Cases

Als wij zeggen dat we je graag helpen, dan menen wij dat ook echt. Wij streven ernaar om een website op te leveren waar jij tevreden mee bent. Wij ondersteunen je project vanaf het eerste contact tot aan de oplevering en zelfs daarna! Op deze pagina geven wij wat voorbeelden van projecten waar wij trots op zijn. Wij zien al een mooi plekje voor jouw project 😉

Huisstijl ontwerp & webdesign

Donya Lux

We zijn trots om te zeggen dat wij de website van Donya Lux, dé beautysalon van het noorden, hebben gebouwd. De website straalt met een strak en modern design dat bezoekers meteen een warm welkom geeft. Bij Donya Lux ervaar je schoonheid en luxe op zijn best, vanaf het moment dat je de website bezoekt.
Webdesign & brand identity

Main Agency

Main Agency begeleidt ambitieuze en getalenteerde artiesten als veelzijdig boekingskantoor en managementbureau. Zij hebben ons gevraagd om een knaloranje website te maken, en hier zijn ze tevreden mee! Neem een kijkje.
Huisstijl ontwerp & webdesign

Gold’n Classics

Golden Classics haar doel is om sieraden van edelmetalen voor eerlijke en betaalbare prijzen kunnen aanbieden aan zijn klanten; gegarandeerd onder de marktprijs! Zij vinden dat iedereen er goed moet kunnen uitzien, daarom heeft Golden Classics sieraden in verschillende prijscategorieën.
Huisstijl ontwerp & webdesign

Free Human Apparel

Nederlandse streetwear brand webshop gemaakt door Areza. Een strak & minimalistisch webshop. Want soms is minder meer.
Webdesign

VGNMY

Wij hebben de prachtige webshop van VGNMY mogen ontwerpen! Dit voelde natuurlijk extra goed bij Areza want VGNMY verkoopt veganistische vitamine gummies, dus niet alleen goed voor je gezondheid maar ook goed voor onze aarde!
Huisstijl ontwerp & webdesign

Dream Wellness

Dream Wellness is een prachtige spa in Anloo perfect voor stellen, gezinnen of een vriendengroep met alle gemakken die je je maar kunt wensen voor een comfortabel verblijf.
Huisstijl ontwerp & webdesign

Restaurant Noya

Smullend project voor Areza. Een strak, luxe & gebruiksvriendelijk website voor Restaurant Noya met een snel en makkelijk bestelsysteem om je heerlijke broodjes te laten bezorgen.
Web & print design

Orbit

Snelle, vakkundige telefoon en computer reparaties in zowel Elst als in Nijmegen. Voor Orbit heeft AREZA verschillende diensten uitgevoerd om de winkels te kunnen ondersteunen met zowel marketing als web ontwikkeling.
Huisstijl ontwerp, webdesign & beheerde hosting

Stichting Day Rachima

Wij hebben de website van Stichting Day Rachima mogen bouwen. Stichting Day Rachima is een organisatie die werkt aan het creëren van een positieve en blijvende verandering in het leven van kinderen, gezinnen en gemeenschappen die in armoede en ongelijkheid leven.
Webdesign

Studio Headlines

Studio Headlines koos voor een stoere look. En dat is zeker gelukt! Strak, minimalistisch, modern & gebruiksvriendelijkheid. Dat is wat jij kunt verwachten op deze website!
Huisstijl ontwerp & webdesign

Vier Werk en Personeel

Vier Werk en Personeel heeft als doel om mensen te helpen bij het vinden van zinvolle carrièremogelijkheden die passen bij hun vaardigheden, én bij het helpen van bedrijven met het vinden van goed personeel.
Huisstijl ontwerp & webdesign

Indian Spices

Van mild tot scherp, van gegrild en gemarineerd vlees tot vegetarische gerechten. Bij Indian Spices bent U van harte welkom bij Indian Spices om te komen genieten van de specialiteiten uit de kwaliteitskeuken.
Huisstijl ontwerp & webdesign

New Delhi

Voor dit origineel Indiaas grill & curry restaurant met een sfeervolle interieur hebben wij een website mogen maken met een overzichtelijk reservering systeem.
Huisstijl ontwerp & webdesign

Elleboog Netwerk Nederland

Ontdek de nieuwe website van Elleboog Netwerk Nederland - strak, licht en modern. Navigeer eenvoudig door de heldere lay-out en vind waardevolle informatie over elleboog fysiotherapeuten in Nederland
Webdesign

Rijschool All You Can Drive​

Rijschool All You Can Drive heeft Areza ingeschakeld voor een informatieve website, en dat is goed gelukt. Deze rijschool is er trots op om jou te begeleiden op deze opwindende reis naar rijvaardigheid en vrijheid.
Plugin development & webdesign

Sababa

Life is? Sababa! Streetfood uit het Midden-Oosten. Lekker, gezond en nog verantwoord ook. AREZA heeft mee mogen helpen aan het design en de ontwikkeling van Sababa.
Webdesign & brand identity

De Konditorei Roden

In het hart van Roden, een schilderachtig stadje in Nederland, bevindt zich de charmante Konditorei Café. Een plek waar heerlijke geuren van versgebakken broodjes en zoete lekkernijen je tegemoet komen zodra je binnenstapt