Een eigen plek op het internet

Webshop laten maken

Wij staan klaar om je te helpen

Een webshop starten blijft altijd spannend, hoe regel je klanten? Hoe kom je van start en blijf je bij de tijd? Areza is van mening dat los van al die moeilijke vragen een webshop toch dé beste manier is om in heel Nederland (of zelfs hier buiten) klanten te bereiken. En via deze weg je producten te verkopen waar jij trots op bent! Wij hebben voor jou een pakket gemaakt die bij jouw situatie past! Bekijk zie hieronder

Een eigen plek op het internet

Onze werkwijze

Stap 1

Onderzoek

We beginnen natuurlijk met een onderzoek, wie is de doelgroep? Wat wil je bereiken met je onderneming, en waar kan je webshop aan bij dragen.

Stap 2

Ontwikkeling

Na het onderzoek gaan we aan de slag! We ontwerpen een concept en bouwen een prototype, zo ben jij direct betrokken bij de ontwikkeling en kunnen we direct wijzigingen maken

Stap 3

Testen

Nadat alles af is gaan we testen, testen is heel belangrijk om te kijken of alles naar verwachting werkt en of de doelgroep ook begrijpt wat wij wilde bereiken. Zonder testen, geen bewijs!

WordPress webshop

Wij kiezen bijna altijd voor WordPress als motor voor je webshop. WordPress is met duur woord een content management system, in normale mensen taal is dat een website waarin je via een editor makkelijk content kan toevoegen, aanpassen of verwijderen, bijvoorbeeld pagina’s. WordPress zelf is zeer simpel en heeft nog niet je eigen look & feel. Wij zorgen ervoor dat WordPress helemaal jouw uitstraling krijgt.

Meer specifieke informatie nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wij kunnen het volgens onze klanten:

* Projecten die niet langer onder ons beheer vallen, kunnen aanzienlijk afwijken van onze oorspronkelijke visie en ontwerpen.

Web & print design

Orbit

Snelle, vakkundige telefoon en computer reparaties in zowel Elst als in Nijmegen. Voor Orbit heeft AREZA verschillende diensten uitgevoerd om de winkels te kunnen ondersteunen met zowel marketing als web ontwikkeling.

Huisstijl ontwerp & webdesign

Vier Werk en Personeel

Vier Werk en Personeel heeft als doel om mensen te helpen bij het vinden van zinvolle carrièremogelijkheden die passen bij hun vaardigheden, én bij het helpen van bedrijven met het vinden van goed personeel.

Webdesign

VGNMY

Wij hebben de prachtige webshop van VGNMY mogen ontwerpen! Dit voelde natuurlijk extra goed bij Areza want VGNMY verkoopt veganistische vitamine gummies, dus niet alleen goed voor je gezondheid maar ook goed voor onze aarde! 🌎🌱

Huisstijl ontwerp, webdesign

Golden Classics

Golden Classics haar doel is om sieraden van edelmetalen voor eerlijke en betaalbare prijzen kunnen aanbieden aan zijn klanten; gegarandeerd onder de marktprijs! Zij vinden dat iedereen er goed moet kunnen uitzien, daarom heeft Golden Classics sieraden in verschillende prijscategorieën.

Plugin development & webdesign

Sababa

Life is? Sababa! Streetfood uit het Midden-Oosten. Lekker, gezond en nog verantwoord ook. AREZA heeft mee mogen helpen aan het design en de ontwikkeling van Sababa.

Huisstijl ontwerp & webdesign

Indian Spices

Van mild tot scherp, van gegrild en gemarineerd vlees tot vegetarische gerechten. Bij Indian Spices bent U van harte welkom bij Indian Spices om te komen genieten van de specialiteiten uit de kwaliteitskeuken.

Coming soon

We zijn nog druk bezig met het plaatsen van deze dienst op onze website. De dienst is al wel beschikbaar, neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over deze dienst!