Een eigen plek op het internet

Webshop laten maken

Een webshop starten blijft altijd spannend, hoe regel je klanten? Hoe kom je van start en blijf je bij de tijd? Areza is van mening dat los van al die moeilijke vragen een webshop toch dé beste manier is om in heel Nederland (of zelfs hier buiten) klanten te bereiken. En via deze weg je producten te verkopen waar jij trots op bent!

Jouw webshop op maat gemaakt, door ons.

Wij ontwikkelen jouw webshop op maat. Of je nu een eenvoudige website nodig hebt of een complexe online oplossing, AREZA zorgt ervoor dat jouw site perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Met oog voor detail en met behulp van de nieuwste innovaties, creëren wij een website die uniek is voor jouw bedrijf. 

Laat het moeilijke aan ons over.

Wij nemen graag alle complexe aspecten van het opzetten van een website uit handen. Of het nu gaat om technische details, ontwerpkeuzes, inhoudsbeheer, hosting, domeinregistratie of andere technische hobbels, wij zijn hier om het voor jou eenvoudig te maken. Laat ons de zware last dragen, terwijl jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – jouw onderneming. Met onze deskundigheid is het opzetten van een website moeiteloos en stressvrij.

Laat klanten vliegensvlug bestellen.

Bij Areza bouwen we op maat gemaakte websites voor restaurants, die niet alleen je omzet verhogen, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk zijn. Maak het je klanten gemakkelijk met een professionele online aanwezigheid, waardoor ze snel en moeiteloos bestellingen kunnen plaatsen bij jouw restaurant!

Laat gebruikers zweven door je website.

Snelheid is belangrijk voor een website omdat het de gebruikerservaring verbetert, de rangschikking in zoekmachines beïnvloedt, de conversie verhoogt, mobiele gebruikers tevreden houdt en de betrouwbaarheid van de site versterkt. In het kort, een snellere website trekt meer bezoekers aan en zorgt voor betere resultaten.

Website aangedreven door WordPress

Wij kiezen bijna altijd voor WordPress als motor voor je website. WordPress is met duur woord een content management system, in normale mensen taal is dat een website waarin je via een editor makkelijk content kan toevoegen, aanpassen of verwijderen, bijvoorbeeld pagina’s. WordPress zelf is zeer simpel en heeft nog niet je eigen look & feel. Wij zorgen ervoor dat WordPress helemaal jouw uitstraling krijgt.

Geen rare contracten

100% van jou

Wij ontwerpen, ontwikkelen en testen je website en leveren tijdens oplevering de website 100% aan jou op. Geen rare afspraken of verborgen auteursrechten, nee volledig betekent volledig. We staan natuurlijk na de ontwikkeling altijd voor je klaar! Misschien iets te spannend? Dan bieden we als alternatief onze hosting dienst Beheerde hosting aan. Hierin blijven we direct betrokken bij je website, uiteraard nog steeds in jou beheer!

Een eigen plek op het internet

Onze werkwijze

Stap 1

Onderzoek

We beginnen natuurlijk met een onderzoek, wie is de doelgroep? Wat wil je bereiken met je onderneming, en waar kan je webshop aan bij dragen.

Stap 2

Ontwikkeling

Na het onderzoek gaan we aan de slag! We ontwerpen een concept en bouwen een prototype, zo ben jij direct betrokken bij de ontwikkeling en kunnen we direct wijzigingen maken.

Stap 3

Testen

Nadat alles af is gaan we testen, testen is heel belangrijk om te kijken of alles naar verwachting werkt en of de doelgroep ook begrijpt wat wij wilde bereiken. Zonder testen, geen bewijs!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag via de onderstaande formulier je vrijblijvende offerte aan. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact opnemen.

Plugin development & webdesign

Sababa

Life is? Sababa! Streetfood uit het Midden-Oosten. Lekker, gezond en nog verantwoord ook. AREZA heeft mee mogen helpen aan het design en de ontwikkeling van Sababa.

Huisstijl ontwerp & webdesign

New Delhi

Voor dit origineel Indiaas grill & curry restaurant met een sfeervolle interieur hebben wij een website mogen maken met een overzichtelijk reservering systeem.

Huisstijl ontwerp & webdesign

Dream Wellnes

Dream Wellness is een prachtige spa in Anloo perfect voor stellen, gezinnen of een vriendengroep met alle gemakken die je je maar kunt wensen voor een comfortabel verblijf.

Coming soon

We zijn nog druk bezig met het plaatsen van deze dienst op onze website. De dienst is al wel beschikbaar, neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over deze dienst!