Jouw identiteit, jouw huisstijl

Huisstijl laten ontwerpen

Maak je merk herkenbaar

Een huisstijl is de visuele identiteit van jouw onderneming en omvat alle elementen die bijdragen aan de herkenbaarheid van jouw merk. Het laten ontwerpen van een huisstijl is daarom erg belangrijk en zorgt ervoor dat jouw merk er professioneel en consistent uitziet op bijvoorbeeld social media. Laat het ontwerpen door een professional en creëer een sterk en herkenbaar imago voor je bedrijf!

Een eigen plek op het internet

Onze werkwijze

Stap 1

Onderzoek

Eerst gaan wij kijken naar de wensen van jou, welke kleuren wil je gebruiken? Moet het luxe of juist speels? Dit zullen wij allemaal samen bespreken om een goed beeld te krijgen van wat jij wilt

Stap 2

Ontwikkeling

Na het onderzoek gaan we aan de slag! We ontwerpen een huisstijl die precies past bij jouw onderneming. 

Stap 3

Testen

Bij oplevering krijg je van ons een mooi bundel met afbeeldingen en ontwerpen, Hier kan je een goed beeld bij krijgen over  hoe jouw onderneming er uit komt te zien. Jouw huisstijl kunnen wij goed toepassen aan jouw website.

Geen rare contracten

100% van jou

Wij ontwerpen, ontwikkelen en testen je website en leveren tijdens oplevering de website 100% aan jou op. Geen rare afspraken of verborgen auteursrechten, nee volledig betekent volledig. We staan natuurlijk na de ontwikkeling altijd voor je klaar! Misschien iets te spannend? Dan bieden we als alternatief onze hosting dienst Beheerde hosting aan. Hierin blijven we direct betrokken bij je website, uiteraard nog steeds in jou beheer!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag via de onderstaande formulier je vrijblijvende offerte aan. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact opnemen.

Coming soon

We zijn nog druk bezig met het plaatsen van deze dienst op onze website. De dienst is al wel beschikbaar, neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over deze dienst!