Plakken & posten!

Posters & flyers laten maken

1 GRATIS poster design

AREZA viert de livegang van haar nieuwe dienst. Bestel nu je poster design en betaal helemaal niets, ja dat betekent 0,0 aan kosten voor een poster voor je bedrijf, zonder reclame!

Dagen

Versterk je onderneming

Wil jij jouw posters plakken op de muur, flyers uit delen in de stad, of wil je lekker vanuit je luie stoel op social media posten maar heb je geen ontwerp? Geen probleem! Areza regelt dat voor je.

Van een schets, naar digitaal

Onze werkwijze

Stap 1

Onderzoek

We beginnen natuurlijk met een onderzoek, wie is de doelgroep? Wat wil je bereiken met je onderneming, en waar kan je poster of flyer aan bijdragen.

Stap 2

Concept

Na het onderzoek gaan we aan de tekentafel zitten. We beginnen met het schetsen van een concept die we naarmate het proces steeds meer uitbreiden.

Stap 3

Oplevering

Als het concept naar wens is gaan we het concept definitief uitwerken en leveren we je poster design print-klaar op. Jij kan daarna printen!

Geen rare contracten

100% van jou

Wij ontwerpen, ontwikkelen en testen je website en leveren tijdens oplevering de website 100% aan jou op. Geen rare afspraken of verborgen auteursrechten, nee volledig betekent volledig. We staan natuurlijk na de ontwikkeling altijd voor je klaar! Misschien iets te spannend? Dan bieden we als alternatief onze hosting dienst Beheerde hosting aan. Hierin blijven we direct betrokken bij je website, uiteraard nog steeds in jou beheer!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag via de onderstaande formulier je vrijblijvende offerte aan. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact opnemen.

Coming soon

We zijn nog druk bezig met het plaatsen van deze dienst op onze website. De dienst is al wel beschikbaar, neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over deze dienst!