Hier zijn wij trots op

Cases

Als wij zeggen dat we je graag helpen, dan menen wij dat ook echt. Wij streven ernaar om een website op te leveren waar jij tevreden mee bent. Wij ondersteunen je project vanaf het eerste contact tot aan de oplevering en zelfs daarna! Op deze pagina geven wij wat voorbeelden van projecten waar wij trots op zijn. Wij zien al een mooi plekje voor jouw project šŸ˜‰

* Projecten die niet langer onder ons beheer vallen, kunnen aanzienlijk afwijken van onze oorspronkelijke visie en ontwerpen.

Huisstijl ontwerp & webdesign

New Delhi

Voor dit origineel Indiaas grill & curry restaurant met een sfeervolle interieur hebben wij een website mogen maken met een overzichtelijk reservering systeem.

Huisstijl ontwerp, webdesign & hosting

Stichting Day Rachima

Wij hebben de website van Stichting Day Rachima mogen bouwen. Stichting Day Rachima is een organisatie die werkt aan het creƫren van een positieve en blijvende verandering in het leven van kinderen, gezinnen en gemeenschappen die in armoede en ongelijkheid leven.

Huisstijl ontwerp & webdesign

Indian Spices

Van mild tot scherp, van gegrild en gemarineerd vlees tot vegetarische gerechten. BijĀ Indian Spices bent U van harte welkom bij Indian Spices om te komen genieten van de specialiteiten uit de kwaliteitskeuken.

Huisstijl ontwerp, webdesign

Golden Classics

Golden Classics haar doel is om sieraden van edelmetalen voor eerlijke en betaalbare prijzen kunnen aanbieden aan zijn klanten; gegarandeerd onder de marktprijs! Zij vinden dat iedereen er goed moet kunnen uitzien, daarom heeft Golden Classics sieraden in verschillende prijscategorieƫn.

Huisstijl ontwerp & webdesign

Rijschool All You Can Drive

Rijschool All You Can Drive heeft Areza ingeschakeld voor een informatieve website, en dat is goed gelukt. Deze rijschool is er trots op om jou te begeleiden op deze opwindende reis naar rijvaardigheid en vrijheid.

Web & print design

Orbit

Snelle, vakkundige telefoon en computer reparaties in zowel Elst als in Nijmegen. Voor Orbit heeft AREZA verschillende diensten uitgevoerd om de winkels te kunnen ondersteunen met zowel marketing als web ontwikkeling.

Webdesign

VGNMY

Wij hebben de prachtige webshop van VGNMY mogen ontwerpen! Dit voelde natuurlijk extra goed bij Areza want VGNMY verkoopt veganistische vitamine gummies, dus niet alleen goed voor je gezondheid maar ook goed voor onze aarde! šŸŒŽšŸŒ±

Plugin development & webdesign

Sababa

Life is? Sababa! Streetfood uit het Midden-Oosten. Lekker, gezond en nog verantwoord ook. AREZA heeft mee mogen helpen aan het design en de ontwikkeling van Sababa.

Huisstijl ontwerp & webdesign

Free Human Apparel

Nederlandse streetwear brand webshop gemaakt door Areza. Een strak & minimalistisch webshop. Want soms is minder meer.

Huisstijl ontwerp & webdesign

Dream Wellnes

Dream Wellness is een prachtige spa in Anloo perfect voor stellen, gezinnen of een vriendengroep met alle gemakken die je je maar kunt wensen voor een comfortabel verblijf.

Huisstijl ontwerp & webdesign

Elleboog Netwerk Nederland


Ontdek de nieuwe website van Elleboog Netwerk Nederland – strak, licht en modern. Navigeer eenvoudig door de heldere lay-out en vind waardevolle informatie over elleboog fysiotherapeuten in Nederland

Webdesign

Studio Headlines

Studio Headlines koos voor een stoere look. En dat is zeker gelukt! Strak, minimalistisch, modern & gebruiksvriendelijkheid. Dat is wat jij kunt verwachten op deze website!

Huisstijl ontwerp & webdesign

Restaurant Noya

Smullend project voor Areza. Een strak, luxe & gebruiksvriendelijk website voor Restaurant Noya met een snel en makkelijk bestelsysteem om je heerlijke broodjes te laten bezorgen.

Huisstijl ontwerp & webdesign

Vier Werk en Personeel

Vier Werk en Personeel heeft als doel om mensen te helpen bij het vinden van zinvolle carriĆØremogelijkheden die passen bij hun vaardigheden, Ć©n bij het helpen van bedrijven met het vinden van goed personeel.

Vrijblivende offerte aanvragen

Vraag via de onderstaande formulier je vrijblijvende offerte aan. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact opnemen.

Coming soon

We zijn nog druk bezig met het plaatsen van deze dienst op onze website. De dienst is al wel beschikbaar, neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over deze dienst!