Areza

Webdesign & brand identity

Rijschool All You Can Drive​

Rijschool All You Can Drive biedt een scala aan rijopleidingen aan in de regio Rotterdam, Barendrecht en Ridderkerk. Het bedrijf staat bekend om zijn klantgerichte aanpak en hoge slagingspercentages.

Rijschool All You Can Drive had nog geen online aanwezigheid en zag de noodzaak in van een professionele website om hun diensten beter te promoten en potentiële klanten te bereiken. De belangrijkste doelen waren:

 • Informatieverstrekking: Helder communiceren over de aangeboden rijlessen, tarieven en slagingspercentages.
 • Leadgeneratie: Potentiële leerlingen aantrekken en omzetten in klanten.
 • Contactmogelijkheden: Eenvoudige en duidelijke manieren bieden voor bezoekers om contact op te nemen.

Oplossing

Areza werd ingeschakeld om een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke eerste website voor Rijschool All You Can Drive te ontwikkelen. Ons team heeft een aanpak gekozen die gericht was op responsiviteit, gebruiksgemak en visuele aantrekkelijkheid. De website is ontwikkeld met behulp van WordPress en Elementor, een krachtige page builder.

Strategie en Ontwerp

1. Wireframing en Prototyping:

 • We begonnen met wireframes om de structuur en navigatie van de website vast te stellen. Dit hielp ons om de informatie op een logische en toegankelijke manier te organiseren.
 • Na goedkeuring van de wireframes, hebben we interactieve prototypes gemaakt om de gebruikerservaring te testen en te optimaliseren.

2. Visueel Ontwerp:

 • We creëerden een visueel ontwerp dat aansloot bij de branding van Rijschool All You Can Drive. Dit omvatte het gebruik van hun kleurenpalet en logo om een herkenbare en professionele uitstraling te waarborgen.
 • De website werd voorzien van hoge kwaliteit beelden van rijlessen en rijinstructeurs om een persoonlijke touch te geven.

3. Content Creatie:

 • Onze copywriters hebben SEO-geoptimaliseerde teksten geschreven die zowel informatief als aantrekkelijk waren. Dit zorgde voor een betere vindbaarheid in zoekmachines en hielp potentiële klanten te overtuigen van de waarde van de rijschool.
 • We hebben duidelijke CTA’s (Call to Actions) geïntegreerd om bezoekers aan te moedigen zich in te schrijven voor een proefles of contact op te nemen.

Technische Implementatie

 • WordPress en Elementor: We hebben gekozen voor WordPress als CMS vanwege zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Elementor werd gebruikt als page builder om prachtige, op maat gemaakte pagina’s te creëren.
 • Responsief Ontwerp: We hebben ervoor gezorgd dat de website op alle apparaten (desktop, tablet, mobiel) goed functioneert en er professioneel uitziet.
 • Snelle Laadtijden: Optimalisatie van afbeeldingen en code om snelle laadtijden te garanderen, wat bijdraagt aan een betere gebruikerservaring en SEO-ranking.

Resultaten

 • Verhoogd Websiteverkeer: De nieuwe website trok in de eerste maand na lancering 50% meer bezoekers dan verwacht.
 • Leadgeneratie: Er was een stijging van 30% in het aantal aanvragen voor proeflessen via de website.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Gebruikers gaven aan dat de website overzichtelijk en makkelijk te navigeren is.

Klanttevredenheid

Rijschool All You Can Drive was zeer tevreden met de nieuwe website en de samenwerking met Areza. De website heeft hen geholpen om hun online aanwezigheid te versterken en meer potentiële klanten aan te trekken.

Conclusie

De succesvolle lancering van de eerste website voor Rijschool All You Can Drive demonstreert de expertise van Areza in het creëren van effectieve digitale oplossingen voor lokale bedrijven. We blijven samenwerken met Rijschool All You Can Drive om hun digitale strategie verder te optimaliseren en hun groei te ondersteunen.

Bent u ook op zoek naar een professionele en effectieve website voor uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op!