Uit ons blog

Nieuwe dienst! (ACTIE)

Sinds vandaag bieden we onze klanten landingspages als standaard dienst aan. Normaal was dit een keuze die we konden maken met onze klant in het al bestaande website pakket zelf. Met de livegang van deze dienst hopen we onze klanten een bredere keuze en een alternatief te bieden. 

Wat is een landingspage website?

Landingspagina’s zijn op zichzelf staande webpagina’s die specifiek zijn ontworpen om je bezoekers naar een specifieke actie te leiden, zoals het invullen van een formulier, het aanvragen van een offerte of het maken van een aankoop. In tegenstelling tot reguliere webpagina’s zijn landingspagina’s ontworpen om gerichte en meetbare resultaten te behalen. Hierdoor kunnen ze een cruciale rol spelen in jouw marketingstrategie.

Zoals je van AREZA gewend bent

Een landingspage is een alternatief op ons al bestaande website pakket maar heeft dezelfde service als je van ons gewend bent. Ook is AREZA Beheerde hosting in deze dienst gewoon terug te vinden. 

Lees meer

Coming soon

We zijn nog druk bezig met het plaatsen van deze dienst op onze website. De dienst is al wel beschikbaar, neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over deze dienst!